werkwijze

U kunt ons telefonisch, of per e-mail bereiken voor het maken van een afspraak. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om langs te komen en hier persoonlijk een afspraak te maken. We streven ernaar om het kennismakingsgesprek en de intake zo snel mogelijk in te plannen, bij voorkeur binnen 1 a 2 dagen.

Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we vast wat de klachten precies zijn. Daarna volgt er een lichamelijk onderzoek. Op basis van deze gegevens stellen wij een persoonlijk behandelplan op.

Het welzijn van de cliënt is onze eerste zorg. Als blijkt dat wij u niet (verder) kunnen helpen, zorgen wij ervoor dat u op het juiste adres terechtkomt.

Sinds 2006 is een verwijzing van de huisarts niet langer nodig. U kunt direct contact met ons opnemen voor een afspraak: 0346-210592.

Atlas Fysio is sinds 2017 lid van het Keurmerk Fysiotherapie en een Zilveren Kruis Pluspraktijk . Dit betekent dat u fysiotherapie van de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt. De therapeuten van Atlas Fysio ontwikkelen en ontplooien zich continue om u de best mogelijke zorg te bieden.